image
Sursa foto: customs.gov.md

Serviciul Vamal activează în regim normal: Comerțul extern al Republicii Moldova nu a fost sistat

Serviciul Vamal activează în regim normal. Comerțul extern al Republicii Moldova nu a fost sistat și nicio restricție asupra trecerii mărfurilor peste frontiera vamală nu a fost impusă.

Serviciul Vamal dă asigurări că toți cei care traversează frontiera sunt verificați în conformitate cu cerințele autorităților competente și recomandările OMS.

„ Serviciul Vamal activează în regim normal, pentru că acum, mai mult ca niciodată, populația trebuie aprovizionată cu toate cele necesare, iar noi avem grijă ca situația epidemiologică din țară să nu afecteze acest proces!

Comerțul extern al Republicii Moldova nu a fost sistat și nicio restricție asupra trecerii mărfurilor peste frontiera vamală nu a fost impusă.

Vă asigurăm că toți cei care traversează frontiera sunt verificați în conformitate cu cerințele autorităților competente și recomandările OMS.Vama lucrează și te roagă să stai acasă! Doar dacă vom respecta împreună recomandările medicilor, vom reuși să depășim mai repede această criză”, se menționează într-un comunicat emis de Serviciul Vamal.

Noutăţile partenerilor

comentarii: