image
Sursa foto: captură video

"Dezgustător". Pus la zid în propria țară, după gestul făcut când o pisică s-a urcat pe masă la conferința de presă

Ofițerul de presă al Braziliei a stârnit o controversă uriașă printre conaționalii săi, cu ocazia conferinței de presă susținute de Vinicius Junior (22 de ani) înaintea duelului cu Croația, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

În timp ce starul lui Real Madrid răspundea la o întrebare, o pisică s-a urcat pe masă și s-a așezat pașnic în dreptul ofițerului de presă. După ce a mângâiat-o preț de câteva secunde, jurnalistul a apucat-o brusc cu ambele mâini și apoi i-a dat drumul în aer, pentru a cădea pe podea.

Câtorva femei din sală li s-a făcut milă și au început să țipe. Ofițerul de presă a fost extrem de surprins de reacția acestora și a gesticulat că nu a făcut nimic rău, deși conaționalii săi l-au pus la zid pe internet.

Chiar și Vinicius a părut surprins de modul în care conaționalul său a manevrat pisica.

Brazilienii, dar și unii microbiști din alte țări, au reacționat dur în comentarii, pe rețelele sociale.

"Fața lui Vinicius Junior spune totul", "Pisica era cuminte, nu avea niciun motiv s-o dea jos de acolo, mai ales că este clar că nu știe s-o facă așa cum trebuie", "Dezgustător. Vreau să fie distruși la această Cupă Mondială" sau "E clar că nu îi plac pisicile, a apucat-o fără pic de afecțiune. E atât de simplu", au fost câteva dintre reacții.

Noutăţile partenerilor

comentarii: