image
Sursa foto: Twitter

Meciul dintre "cel mai înfricoșător om al planetei" și "Hulk din Iran" tocmai a fost amânat

De câteva luni vestea că va exista un meci între Martyn Ford, supranumit "cel mai înfricoșător om al planetei", îl va înfrunta pe Sajad Gharibi, poreclit "Hulk al Iranului", a surprins pe toată lumea.

Numai că totul s-a prăbușit cu 3 săptămâni înainte de marele eveniment. Anunțul a fost făcut de Martyn Ford, care a lăsat totul în suspans și un mare semn de întrebare.

"Aceasta e o poziție pe care nu am vrut să o realizez, dar, din păcate, lupta mea de pe 30 aprilie va fi amânată. Evenimentul merge mai departe și sunt câțiva oameni minunați care au meciuri.

Din păcate, eu nu voi avea, din motive care îmi scapă de sub control. Nu e nevoie să fii geniu ca să-ți dai seama de ce. Nu vreau să tot insist și să vorbesc despre asta, s-au irosit prea mult timp și energie.

Eu continui să mă antrenez tare și o să existe un debut. Dar nu știu sută la sută cu cine și când, însă sigur o să se întâmple", a spus Ford.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce Ford l-a acuzat pe Hulk că nu e sportiv adevărat, pentru că e "plin de steroizi" și că și-a trucat pozele.

La un moment dat, cei doi au avut și un conflict fizic în momentul unei întâlniri de promovare a evenimentului.

Totul s-a întâmplat în Dubai, la finalul lunii februarie, când spiritele s-au încins din primele secunde, iar britanicul Ford, în vârstă de 39 de ani, l-a bruscat pe iranian.

Martyn Ford, care este culturist și actor, s-a pregătit intens pentru meci. Britanicul de de 2 metri și 3 centimetri spune se antrenează într-o sală de arte marțiale mixte, însă e ajutat și de campionul mondial din kickbox, Rico Verhoeven.

"Hulk al Iranului" e halterofil, are 30 de ani, 1.88 m și 177 de kilograme. Sajad Gharibi se antrenează ca în "forțele speciale" și a postat o mulțime de filmulețe în care arată că "rupe fiarele" la sală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: