image
Sursa foto: Jurnal.md

Pavel Filip, despre acuzațiile aduse de grupul Pro Moldova: „Să spună că în spatele lor stau Plahotniuc și Șor”

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip respinge acuzațiile grupului Pro-Moldova că ar intimida echipa de la Rezina, care a plecat din PD.

„Nimeni din fracțiune și nici din PD nu a avut vreo deplasare recentă la Rezina. Declarațiile tari ale Eleonorei Graur demonstrează un singur lucru, că ea își dă importanță și încearcă să se victimizeze în fața actualilor ei patroni. Moda de a te victimiza place. Dar nimeni nu are nevoie de acești foști colegi”, a spus liderul PD.

El a mai declarat că de la plecarea celor șase deputați din PD, „partidul a avut doar de câștigat”. „Reforma partidului nu înseamnă excluderea unuia sau altuia, înseamnă schimbarea bazei pe care se ține acest partid. Și cei care nu încap pe această bază pică, pentru că ea conține multă democrație internă”, a declarat Pavel Filip.

Totodată liderul democrat le-a cerut foștilor colegi să nu se mai ascundă după valori pro-europene și pro-occidentale. „Să aibă curajul să iasă în fața oamenilor și să spună că îndeplinesc indicațiile celor care îi finanțează din afara țării. Să spună clar că în spatele lor stau Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor și nu să se ascundă după valori pro-europene și pro-occidentale”, a spus președintele PDM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: