„Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat si a scris la lumânare si care a luat bacul cu 10... Dar noi o promovam pe Vulpita și Viorel... BRAVO ALEXANDRA SĂ TE AJUTE DUMNEZEU ÎN CONTINUARE. DOAMNE AJUTĂ”, era mesajul celor care au făcut gluma de pe Facebook, la care a căzut victimă și consilierul local din Câmpia Turzii.

Postarea distribută de consilierul local a fost încărcată de pe un cont cu numele „Vadu Izei”. Alte câteva sute de persoane i-au dat share.

Azi dimineață, după 19 ore, postarea încă era activă pe contul lui Ionel Isac Tudorache, deși gafa consilierului PSD a fost taxată imediat în comentarii.

IsacIsac

Poza actriței a apărut pe site-ul The Independent din Marea Britanie, în 7 ianuarie 2015, la un articol cu titlul ”Starul Pornhub Mia Khalifa primește amenințări cu moartea după ce a fost clasată drept cea mai bună actriță pentru adulți a site-ului”.

independent co ukindependent co uk

Ulterior, PSD Câmpia Turzii a avut o reacție publică, după ce consilierul Ionel Isac Tudorache a ajuns „vedetă” cu distribuirea pozei cu actrița porno Mia Khalifa.

Organizația locală a PSD și-a prezentat scuze public pentru atitudinea consilierului local și a precizat că în cel mai scurt timp vor fi demarate procedurile de excludere din partid, pentru că „PSD nu se identifică cu astfel de oameni”.

„Organizaţia PSD Câmpia Turzii se dezice de ieşirile publice ale consilierului local Ionel Tudorache Isac, de aceea ne cerem public scuze pentru derapajele acestuia. Pentru că nu este la prima abatere de acest fel, dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că în cel mai scurt timp vom demara procedurile de excludere din partid a domnului Isac şi retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Câmpia Turzii.”, a transmis PSD Câmpia Turzii.

𝐏𝐒𝐃 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢 îş𝐢 𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐬𝐜𝐮𝐳𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐫𝐚𝐩𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐨𝐧𝐞𝐥 𝐓𝐮𝐝𝐨𝐫𝐚𝐜𝐡𝐞 𝐈𝐬𝐚𝐜 Organizaţia PSD Câmpia...

Posted by PSD Campia Turzii on Tuesday, 7 July 2020