image
Sursa foto: privesc.eu

Platforma DA îndeamnă cetățenii să voteze pentru Maia Sandu în turul II; Andrei Năstase: Sprijinul nostru e necondiționat

Platforma Demnitate și Adevărul îndeamnă cetățenii să-și dea votul pentru Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale. „Sprijinul nostru este sincer și necondiționat”, a declarat Andrei Năstase cu puțin timp în urmă.

„Platforma DA își anunță sprijinul politic pentru candidatul proeuropean Maia Sandu în cel de-al doilea tur de scrutin prezidențial. Reiterăm că sprijinul nostru sincer este necondiționat și conform interesului național pe care îl îmbrățișăm. Ne așteptăm ca viitorul președinte să răspundă exigențelor puse de cetățenii RM, cu opțiune clar proeuropene și naționale din țară și din Diasporă”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a ținut să mulțumească membrilor și observatorilor Platformei DA în birourile secțiilor de votare pentru munca pe care au depus-o în campanie. „Vom fi alături de organizațiile teritoriale ale Platformei DA pentru ca să reclădim valorile în care credem cu putere”, a mai spus Andrei Năstase.

Totodată, Năstase a precizat că formațiunea se va concentra în continuare pe „acțiuni de construcție democratică și politică a partidului, dar și pe sporirea performanțelor fracțiunii parlamentare a Platformei DA și cele ale aleșilor locali”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: