image
Sursa foto: captură video

Motivul halucinant pentru care partida dintre Brazilia şi Argentina nu a fost întreruptă înainte de start

Partida dintre Brazilia şi Argentina a fost suspendată, după ce patru jucători ai oaspeţilor au încălcat protocolul anti-Covid.

Duelul dintre Brazilia şi Argentina s-a lăsat cu mare scandal. Patru fotbalişti ai gazdelor, Cristian Romero, Giovanni Lo Celso, Emi Martinez şi Emi Buendia, toţi din Premier League, încălcaseră protocolul anti-Covid, astfel că autorităţile medicale din Brazilia au intrat pe teren pentru a îi îndepărta de pe gazon.

Cei patru declaraseră că nu călătoriseră în niciuna dintre ţările care ar fi impus intrarea în carantină la intrarea în Brazilia, însă autorităţile au dedus că aceasta era o minicună.

”Jucătorii respectivi, sosiţi cu un zbor de la Caracas (n.r. capitala Venezuelei) la Guarulhos (n.r. aeroport din Sao Paulo), au declarat că nu au călătorit în niciuna din cele patru ţări supuse restricţiilor în ultimele 14 zile. Ne-au parvenit însă informaţii neoficiale despre declaraţii pretins false făcute de aceşti călători”, explica ANVISA, autoritatea de reglementate în domeniul sănătăţii din Brazilia.

O anchetă a fost deschisă împotriva celor patru fotbalişti, pentru încălcarea protocolului sanitar. Însă, motivul pentru care aceştia nu au fost abordaţi de aurotrităţi înaintea începerii derby-ului cu Brazilia, în care trei erau titulari, este de necrezut.

The Sun anunţă că motivul pentru care autorităţile au ajuns după lovitura de start a fost traficul. Acestea au mers spre stadion cu maşina şi au rămas blocate în trafic, ratând astfel începutul meciului şi având astfel nevoie să pătrundă pe stadion şi să creeze întreg scandalul, care a fost apoi mediatizat în toată lumea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: