image
Sursa foto: Getty Images

Pirlo l-a sunat pe Ronaldo: Cu cine vrei să joci în atac? El este "alesul": super transferul pregătit de Juventus

Andrea Pirlo este noul antrenor al lui Juventus şi este cel de-al treilea tehnician cu care va lucra Cristiano Ronaldo, în 3 sezoane la "Bătrâna Doamnă", după Massimiliano Allegri şi Maurizio Sarri.

Presa din Italia scrie azi că au existat deja primele contacte între Andrea Pirlo şi Cristiano Ronaldo. Calciomercato scrie că noul antrenor l-a sunat pe starul portughez, pentru a se consulta cu el în privinţa unui partener în ofensiva torinezilor.

Sursa ciată scrie că Pirlo încearcă să-i găsească perechea perfectă lui Ronaldo: un atacant care să creeze spaţii şi să "scoată" ce e mai bun în CR7, aşa cum o făcea Karim Benzema la Real Madrid.

Presa din Italia scrie că după discuţia dintre Pirlo şi Ronaldo, Juventus are o listă de mai mulţi atacanţi: Arkadiusz Milik (Napoli) este "alesul" se află în pole-position pentru un transfer la campioana Italiei.

Polonezul de 26 de ani este considerat partenerul perfect pentru starul portughez, care a câştigat deja două titluri cu Juventus, dar râvneşte în continuare la marele trofeu UEFA Champions League.

Polonezul mai are contract cu Napoli până în vara viitoare, lucru care ar putea uşura negocierile din punctul de vedere al celor de la Juventus.

Presa din Italia mai scrie că lista bianconerilor pentru compartimentul ofensiv este completată de Duvan Zapata (Atalanta), Alexandre Lacazzette (Arsenal) şi Edin Dzeko (AS Roma).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: