image
Sursa foto: Profimedia

Ultrașii lui PSG i-au atacat pe fanii lui Newcastle într-un bar din Paris, înainte de meciul din UCL

PSG va primi vizita lui Newcastle marți seară, de la ora 22:00, în etapa a 5-a Champions League, în direct la Jurnal TV.

Suporterii veniți din Anglia se aflau pe terasa unui bar din Paris, luni seară, când au fost văzuți de ultrașii lui PSG. Într-un videoclip devenit viral în mediul online se poate vedea cum francezii au început să arunce cu scaune în ușa restaurantului.

În tot acest timp, persoanele din interior au încercat să se apare cu obiectele din jurul lor. Presa din Anglia a relatat că în interiorul barului se aflau familii cu copii în momentul scandalului.

Ultrașii celor de la PSG s-au luat la bătaie cu fanii lui Newcastle și în urmă cu aproape două lună, la meciul tur, disputat pe 4 octombrie. Suporterii veniți de la Paris au fost escortați de poliție prin centrul orașului către stadion, iar în acest timp fanii ”Coțofenelor” au început să arunce sticle și torțe către aceștia.

PSG a pierdut meciul tur cu Newcastle, scor 4-1. Toate formațiile din Grupa F din Champions League au șanse să se califice în primăvara europeană. Borussia Dortmund este lider cu 7 puncte, iar PSG se află pe locul secund cu 6 puncte. AC Milan și Newcastle se află pe ultimele două poziții, cu 5 puncte, respectiv 4.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: