image
Sursa foto: Jurnal.md

Crimă odioasă la Căușeni: O femeie care suferă de tulburări psihice și-a ucis mama de 80 de ani cu un topor

O femeie de 45 de ani din localitatea Tănătari, raionul Căușeni, și-a bătut cu cruzime mama de 80 de ani cu un topor, după ce între ele s-ar fi iscat un scandal. La scurt timp din cauza leziunilor primite femeia s-a stins din viață.

Poliția a fost sesizată astăzi, la ora 11.40 de asistenta socială din localitatea Tănătari, care a comunicat că venind în vizită la domiciliul unei femei de 80 ani a depistat-o pe aceasta în stare gravă cu plăgi și hemoragie masivă în regiunea feței.

La fel, femeia a solicitat și intervenția medicilor, însă până la venirea acestora bătrâna de 80 ani a decedat din cauza traumelor primite.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că bătrâna locuia singură în localitatea Tănătari. Dimineața la ea în vizită a venit fiica sa de 45 ani, care în urma unui conflict cu mama sa, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un topor în regiunea feței.

Ofițerul de presă al IP Căușeni, Silvia Vetcu, a confirmat pentru Jurnal.md că femeia de 45 de ani se află la evidența medicului psihiatru.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.201 prim, „Violență în familie soldată cu deces", iar suspecta a fost reținută pentru 72 ore.

Actualmente se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: