image
Sursa foto: nova poshta

Acum poți achita serviciile comunale, de telefonie, internet și rambursarea creditelor în toate oficiile poștale Nova Poshta

Din 1 iulie, în toate oficiile poștale Nova Poshta, este posibil de achitat orice tip de servicii. Achitarea serviciilor comunale, telefoniei mobile și Internet, plăți guvernamentale (amenzi, taxe etc.), achitarea poliței de asigurare, rambursarea împrumuturilor și reîncarcarea portofelului electronic.

„Dezvoltăm activ rețeaua de oficii poștale în toată Moldova, pentru ca locuitorii țării noastre să aibă acces la servicii moderne și de înaltă calitate. În oficiile noastre, puteți trimite și recepționa colete și documente prin toată Moldova, cât și în străinătate. Am extins și mai mult gama de servicii, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a efectua orice achitare rapid și fără cozi de așteptare ”, spune Mihail Popovici, CEO Nova Poshta Moldova.

Compania oferă servicii financiare în oficiile din toată Moldova, care activează de la 9:00 până la 21:00 de luni până sâmbătă fără pauze și cozi. Plățile se pot face prin numerar și card bancar. Pentru a achita orice tip de serviciu, este nevoie doar să prezentați factura sau contul spre plată operatorului, iar operatorul oficiului poștal efectuează plata și emite cecul. Serviciile financiare sunt disponibile în toate sucursalele Nova Poshta, iar cu ajutorul serviciului de curierat, clienții pot primi sau trimite colete prin toată Moldova și Ucraina, să recepționeze comenzile din magazinele online SUA și să trimită sau să recepționeze documente din 99 țări ale lumii.

nova poshtanova poshta

Reamintim că Nova Poshta Moldova își extinde constant rețeaua, oficiile poștale find moderne și comode pentru clienți. Acum compania dispune de 27 de sucursale în 15 orașe ale țării. Accesați linkul pentru a găsi cel mai apropiat oficiul poștal.

comentarii: