image
Sursa foto: Profimedia

Două super puteri ale Europei luptă pentru semnătura lui Marco Asensio

Marco Asensio, jucătorul lui Real Madrid, a intrat în vizorul lui Arsenal, liderul din Premier League, anunţă cotidianul britanic The Sun.

Asensio îşi încheie contractul cu Real Madrid la finalul acestui sezon, iar până în prezent cele două părţi nu au ajuns la un acord pentru prelungirea înţelegerii.

Latura financiară este una importantă, dar mai presus de toate jucătorul doreşte garanţii sportive, în condiţiile în care antrenorul Carlo Ancelotti l-a retrogradat pe banca de rezerve în ultima perioadă şi riscă astfel să iasă din vederile selecţionerului Spaniei.

În vârstă de 27 de ani, Asensio a intrat în vizorul mai multor cluburi de top din Europa, printre care şi Arsenal, al cărui antrenor, spaniolul Mikel Arteta, vede cu ochi buni recrutarea sa, considerând că acesta poate deveni un jucător important în Premier League ca titular.

Cotidianul catalan Sport afirmă la rândul său că Marco Asensio este "dispus să asculte" şi o eventuală propunere venită din partea echipei FC Barcelona, marea rivală a celor de la Real Madrid, fiind nemulţumit de timpul redus de joc pe care l-a primit din partea lui Carlo Ancelotti de la debutul acestui an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: