image
Sursa foto: Jurnal.md

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, în RM au revenit de peste hotare 2611 persoane

Pe parcursul ultimelor 24 de ore hotarele R. Moldova au fost traversate de 4511 persoane, dintre care 2611 persoane au intrat în R. Moldova. Mai mulți au traversat frontiera dinspre România – 1 688 de persoane, iar 636 persoane au venit dinspre Ucraina, 280 de treceri au avut loc pe calea frontierei aeriene.

Totodată pe parcursul ultimelor 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat un caz de trecere ilegală a frontierei moldo-ucrainene.

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal informează că întreprind toate măsurile necesare pentru a preveni riscul de răspândire a coronavirusului la punctele de trecere a frontierei, și întreprind măsurile necesare de protecție individuală a personalului din subordine.

În ultimele 24 de ore, în toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse termometriei 4 511 persoane și au fost completate 2 604 de fișe epidemiologice individuale.

Amintim că începând cu data de 17 martie, curent, este interzisă trecerea frontierei de stat moldo-ucrainene, iar din data de 17 martie 2020 a fost interzisă autorizarea trecerii frontierei de stat moldo-române, a cetățenilor străini pe sensul de intrare în Republica Moldova prin punctele de trecere a frontierei de stat deschise traficului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: