image
Sursa foto: Profimedia

Erling Haaland a ajuns să se mire chiar și el de cifrele sale la Manchester City: "Nu mă așteptam, să fiu sincer!"

Erling Haaland (22 de ani) nu a avut nevoie de timp de adaptare la Manchester City, așa cum credeau multe voci înainte de startul sezonului 2022/2023.

Norvegianul a luat cu asalt fotbalul englez și are cifre impresionante în ediția actuală. Haaland este golgheter detașat în Premier League (n.r. 11 goluri, cu 5 mai multe decât Harry Kane și Aleksandar Mitrovic) și este unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului.

Însă, joi, în cadrul conferinței de presă acordate din postura de internațional norvegian, Haaland a recunoscut că nici măcar el nu se aștepta să marcheze deja 14 goluri în toate competițiile pentru campioana Angliei.

"Nu mă așteptam să marchez 14 goluri până acum, să fiu sincer. Dar joc într-o echipă care a marcat 100 de goluri sezonul trecut. Eram absolut convins că mă voi adapta și voi înscrie goluri", a declarat Haaland, conform presei norvegiene.

Într-un top în care se iau în considerare golurile și assisturile înregistrate de fotbaliștii din primele 7 campionate ale Europei în competițiile interne, Neymar este lider în startul noului sezon.

Decarul lui PSG a reușit 8 goluri și alte 7 assisturi în tricoul parizienilor, iar astfel conduce clasamentul de mai jos cu 15 contribuții decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: