image
Sursa foto: marca.com

Ofertă uriaşă pentru starul Realului: Are clauză de reziliere de 700 de milioane de euro

Florentino Perez nu vrea să-l cedeze pe Marco Asensio. Horacio Gaggioli, agentul fotbalistului, a declarat joi că Real Madrid a refuzat două oferte uriașe pentru spaniol.

"Madridul a primit două oferte în valoare de aproximativ 150 de milioane de euro pentru Marco Asensio, dar clubul le-a respins", a declarat Gaggioli.

Reprezentantul fotbalistului nu a vrut să dezvăluie numele echipelor care au pus pe masă sume importante în schimbul acestuia, însă a specificat faptul că este vorba despre două echipe din Premier League. Cel mai probabil, Manchester United și Chelsea sunt cluburile care au înaintat oferte, echipe despre care presa din Spania a scris în luna aprilie că au pus ochii pe Asensio.

"Vă puteți imagina că cele două echipe sunt din Anglia, pentru că ei pot plăti o astfel de sumă pentru un jucător", a compeltat Gaggioli.

Asensio, considerat unul dintre viitoarele staruri de top ale fotbalului mondial, care are o clauză de reziliere în valoare de 700 de milioane de euro, a fost curtat și anul trecut de echipe importante, însă jucătorul a declarat că se simte foarte bine la Madrid și că vrea să continue.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: