image
Sursa foto: jurnal.md

Avocatul Violetei Ivanov dezminte că fosta deputată a încălcat măsura de arest la domiciliu: „În imagini nu e dumneaei”

Avocatul Violetei Ivanov, Lilian Rudei, a dezmințit informația precum că fosta deputată ar fi încălcat măsura preventivă de arest la domiciliu. Potrivit avocatului, în imaginile publicate ieri pe Jurnal.md nu este Violeta Ivanov.

„Doamna Ivanov nu părăsește domiciliu, respectă cu strictețe decizia instanței și nu părăsește deloc domiciliul. În poze nu este doamna Violeta, nu este nici tipajul dumneaei”, a declarat avocatul Lilian Rudei.

Amintim că ieri, pe adresa redacției, a parvenit o informație precum că Violeta Ivanov a fost văzută la oficiul cadastral din sectorul Ciocana.

„Pe la ora 12:00 a aparut Violeta Ivanov. Și-a făcut tranzacții de averi pentru cineva, adică erau două persoane. Dânsa era condusă de un bărbat. Ce arest la domiciliu?”, se spunea în mesajul însoțit de două fotografii.

Precizăm că, la 10 februarie, Violeta Ivanov a fost mutată din izolatorul CNA în arest la domiciliu pentru o perioadă de 20 de zile. Fosta deputată este învinuită de săvârșirea infracțiunii de îmbogățire ilicită, fiind reținută împreună cu alți patru foști colegi, în dosarul deputaților transfugi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: