image
Sursa foto: Getty Images

Laporta își bombează pieptul! Ce antrenor promite că va aduce la Barcelona dacă va deveni președinte

Presa engleză scrie că dacă Joan Laporta va deveni președinte la Barcelona va încerca să-l aducă antrenor pe Camp Nou pe germanul Jurgen Klopp.

Potrivit express.co.uk,lupta pentru principalul fotoliu al clubului catalan e dată între Victor Font, care și-a manifestat intenția de a-l aduce pe Xavi, și Joan Laporta, care țintește sus de tot. Laporta are planuri mari și vrea să-l convingă pe tehnicianul lui Liverpool, neamțul Jurgen Klopp, scrie sursa mai sus menționată, care citează publicația spaniolă Okdiario.

Laporta, președinte al grupării blau-grana în perioada 2003-2010, a pierdut alegerile în 2015 în fața lui Josep Maria Bartomeu, cel care a demisionat luna trecută din fruntea clubului.

Laporta e de părere că Jurgen Klopp, fost tehnician la Mainz și Borussia Dortmund, ar fi unicul antrenor din lume care ar putea construi la Barcelona o echipă invincibilă. Contractul neamțului cu echipa de pe Anfield expiră în 2024, iar o declarație acordată de tehnicianul în vârstă de 53 de ani pentru Sport Buzzer le-a dat idei marilor formații din Europa.

"Îmi voi lua un an de pauză când mi se va termina contractul cu Liverpool. Dacă îmi va fi dor de fotbal, mă voi întoarce în antrenorat. Dacă nu mi se va face dor, atunci mă voi retrage", a spus imprevizibilul Jurgen Klopp.

Actualul antrenor al Barcelonei e olandezul Ronald Koeman, fost fundaș pe Camp Nou în echipa stelară de la începutul anilor '90, alături de Romario, Stoichkov, Amor, Zubizareta, Nadal sau Guardiola.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: