image
Sursa foto: Profimedia

Napoli a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu transferul lui Cristiano Ronaldo

Napoli a fost ultima echipă interesată de transferul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), fotbalist care vrea să plece de la Manchester United pentru a evolua în Champions League.

Potrivit cotidianului italian Il Matino di Napoli, formația pregătită de Luciano Spaletti a renunțat la transferul lui Cristiano Ronaldo în această vară. Deși se zvonea că starul lusitan ar putea fi inclus într-un schimb cu Victor Osimhen, această afacere a picat în cele din urmă, cu doar o zi înaintea încheierii perioadei de mercato.

Perioada actuală de transferuri se încheie pe 1 septembrie în Premier League, la ora 23:00, iar CR7 mai are doar două opțiuni pe masă în acest moment.

Chelsea, contactată pentru a doua oară vara aceasta de către impresarul lui Ronaldo, Jorge Mendes, este varianta preferată de fotbalist, conform Corriere dello Sport. Cealaltă formație care a discutat recent cu Mendes este Sporting.

Totuși, transferul său nu este văzut cu ochi buni de către antrenorul Ruben Amorim, care i-ar fi amenințat pe cei din conducere că își va da demisia dacă Ronaldo va sosi pe Estadio Jose Alvalade până pe 1 septembrie.

Impresarul Jorge Mendes l-a propus la diverse echipe în ultimele săptămâni, iar acum e gata să facă un efort și să le propună celor de la Napoli un schimb cu Osimhen, plus 100 de milioane de euro din partea lui Manchester United.

Deocamdată, zvonurile sunt infirmate, însă Mendes încă nu a inițiat discuțiile. Între timp, antrenorul Luciano Spalletti, a dat detalii.

"Mi-ar plăcea să lucrez cu Cristiano Ronaldo, dar nu sunt discuții. De Laurentiis mi-a spus că nu a primit nimic. Cred că e dificil un schimb, întrebați-l pe directorul Giuntoli", a precizat Spalletti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: