image
Sursa foto: politia.md

VIDEO // Doi bărbați au furat un automobil din curtea unui bloc din capitală; Unul dintre ei a ieșit recent din închisoare

Doi bărbați, originari din mun. Chișinău și raionul Slobozia, au fost reținuți de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani după ce ar fi furat un Ford Transit din curtea unui bloc de locuit de pe strada Tudor Vladimirescu din capitală.

Poliția a fost sesizată de proprietarul mașinii, care a comunicat că i-a fost furat automobilul în care se aflau instrumente pentru construcții.

Proprietarul a estimat prejudiciul la 77 500 de lei.

Oamenii legii au stabilit că mașina a fost furată pe parcursul nopții, fiind tractată cu ajutorul unui microbuz și dusă în Durlești, unde a și fost ulterior găsită de polițiști.

În cadrul audierilor, bărbații, de 32 și, respectiv, 38 de ani, și-au recunoscut vina.

Totodată, ofițerii de investigație au stabilit că aceștia au fost judecați anterior pentru ,,Huliganism”, iar unul dintre ei acum câteva luni a fost eliberat din detenție.

Bărbații sunt cercetați penal pentru furt, iar conform legislației ei riscă amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la 4 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: