image
Sursa foto: Profimedia

Cel mai bine plătit antrenor din lume i-a lăsat ”mască” pe cei care-i virează salariul în cont: ”Complet inacceptabil”

Preşedintele Federaţiei Saudite de Fotbal a apreciat drept "complet inacceptabilă" plecarea selecţionerului Roberto Mancini înainte de încheierea loviturilor de departajare (2-4), soldată cu eliminarea saudiților de către Coreea de Sud, în optimile de finală ale Cupei Asiei, marţi, la Al-Rayyan.

"Plecarea antrenorului este complet inacceptabilă şi vom discuta asta cu el, pentru a înţelege de ce a făcut aşa ceva", a declarat Yasser Al-Misehal, preşedintele Federaţiei saudite, pentru postul SSC, difuzorul competiţiei în Arabia Saudită.

"Eu credeam că s-a încheiat", a justificat Mancini (59 ani) după meci.

"El trebuie să ne explice punctul său de vedere, iar noi vom decide ce măsuri vom lua", a mai spus Yasser Al-Misehal, adăugând totodată: "Tehnic, noi suntem mulţumiţi de prestaţia realizată la Cupa Asiei".

Selecţionerul Arabiei Saudite, italianul Roberto Mancini, ocupă banca tehnică din luna august după ce a demisionat de la cârma naţionalei Italiei.

Fostul selecţioner al "Squadrei Azzurra" a semnat un contract cu Federaţia din Arabia Saudită valabil până în 2027, cu un salariu anual de 40 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: