image
Sursa foto: Getty Images

Floyd Mayweather, gata să cumpere un club uriaş din Premier League! Fostul boxer trebuie să pună pe masă un munte de bani

Floyd Mayweather (43 de ani), celebrul boxer american, e gata să intre în lumea fotbalului. Fostul pugilist profesionist vrea cumpere Newcastle, o echipă de tradiţie din Premier League. Vestea este cât se poate de bună pentru fanii "Coţofenelor", care sunt în război cu actualul patron, Mike Ashley.

Ashley vrea să vândă acţiunile pe care le are la Newcastle şi, după nişte negocieri eşuate cu nişte şeici, acum poate ceda clubul de pe St. James's Park lui Floyd Mayweather. Americanul s-a arătat interesat de cumpărarea echipei din Premier League.

"În SUA îi spune Soccer (trad. - fotbal), însă Newcastle e o echipă incredibilă. Dacă oamenii vor ca eu să cumpăr echipa, să mă anunţe", a spus Mayweather, potrivit Bleacher Report.

Tranzacţia ar urma să se ridice la suma incredibilă de 400 de milioane de euro. Dacă Mayweather va fi de acord să achite această sumă, poate pune mâna pe pachetul majoritar al acţiunilor de la Newcastle.

Floyd Mayweather are o avere de 700.000.000 de dolari. Americanul a luptat de 50 de ori la profesionist şi a câştigat toate meciurile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: