image
Sursa foto: AKORD

Concertul „UNDE, UNDE” – surpriza mult așteptată a acestui final de an

Luna decembrie readuce atmosfera sărbătorilor și a surprizelor mult așteptate. Atracția acestui final de an va fi concertul „UNDE UNDE”, organizat de „Moldova Concert”, pe 19 decembrie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Evenimentul, de-o anvergură deosebită, va impresiona prin originalitatea și muzicalitatea sa, deoarece băieții de la AKORD vor interpreta propriile hituri în versiunea orchestrală pop simfonică.

„Am optat pentru această viziune scenică pentru că, noile piese AKORD, devenite hituri în doar doi ani de la relansare, au și substanță, și melodie, și suficient mesaj poetic”, a declarat Iurie Badicu, textier și producător AKORD, cu ocazia lansării evenimentului.

Împreună cu Orchestra Simfonică a Teleradio-Moldova și Angry Band, AKORD va interpreta melodiile: „Hora Dorului”, „Cine s-a născut aici”, „Joc moldovenesc”, „Prizoniera”, „Noaptea Târziu” și multe altele, îndrăgite deja de public, pe care băieții intenționează să le cânte împreună cu toți spectatorii.

„Suntem nerăbdători și dornici de a cânta melodiile din concert împreună cu fanii noștri”, a declarat Igor Sîrbu, solist AKORD.

​În seara spectacolului vor fi și premiere muzicale, dar și reinterpretări ale unor șlagăre celebre, lansate acum 45 de ani. „Avem și câteva duete surpriză, despre care nu dorim să deschidem acum parantezele, pentru că ținem duetele în taină mare, veniți la concert și o să le vedeți live», a declarat Eduard Malareu, solist AKORD.

Concertul pop simfonic va culmina cu lansarea albumului „UNDE, UNDE”, ce conține 10 cele mai recente piese ale Trupei AKORD.

Biletele sunt disponibile la Casele Palatului Național. Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor prevăzute de CNESP.

AKORDAKORD
AKORDAKORD

AKORDAKORD

AKORDAKORD

Noutăţile partenerilor

comentarii: