image
Sursa foto: Profimedia

Man. City - Inter se va juca la Istanbul, dar italienii au vândut peste 43.000 de bilete la Milano

Man. City - Inter Milano se va desfășura pe Stadionul Olimpic din Istanbul, dar suporterii italienilor sunt conștienți că le va fi foarte greu să cumpere un bilet pentru a viziona partida de la fața locului.

Clubul Inter Milano a pus în vânzare bilete pentru a asista la finala Ligii Campionilor de fotbal pe un ecran gigant pe stadionul San Siro, iar operaţiunea a fost un succes.

În doar şapte ore au fost vândute 43.000 de bilete!

Inter Milano o întâlneşte sâmbătă pe Manchester City, pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, în finala Champions League, în direct la Jurnal TV, iar clubul italian a dorit să le ofere fanilor care nu vor putea face deplasarea posibilitatea de a urmări meciul pe un ecran gigant pe stadionul său San Siro.

Cotidianul Gazzetta dello Sport a anunţat că 43.000 de bilete au fost vândute în doar şapte ore prin intermediul site-ului de revânzare Vivaticket, luat cu asalt de suporterii nerazzurri. Aceştia din urmă au plătit între 10 şi 20 de euro pentru un loc la peluza inelului trei al stadionului, anunță Agerrpres.

Stadionul San Siro, cu o capacitate totală de peste 75.000 de locuri, va găzdui sâmbătă suporterii începând cu ora 19:00. Un ecran gigant de 400 m pătraţi va fi instalat în primul inel al arenei pentru o cât mai bună vizibilitate pentru prima finală de Liga Campionilor pentru Inter din 2010.

Stadionul Olimpic din Istanbul are o capacitate de 82.300 de locuri, iar fanii celor două echipe vor primi un număr egal de bilete pentru ca o a treia parte să fie distribuită spectatorilor din Turcia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: