image
Sursa foto: Jurnal.md

Primăria va activa „cu ușile închise”; Ceban: „ Vă rugăm să nu veniți, stați acasă”

Primarul capitalei, Ion Ceban a informat că începând cu ziua de astăzi primăria capitalei și marea majoritate a subdiviziunilor din cadrul ei vor funcționa cu ușile închise, „inclusiv subdiviziunile Direcției asistență socială”, a punctat edilul.

„Rugăm să nu veniți la subdiviziunile primăriei, mai ales oamenii în etate care s-au obișnuit să vină la Direcția asistență socială, dar și la alte subdiviziuni. Vă rugăm foarte mult să stați acasă, să respectăm recomandările OMS și ale Guvernului”, a spus primarul.

Acesta a mai precizat că Direcția asistență socială va crea o celulă de criză care va oferi sprijin beneficiarilor de asistență socială la domiciliu. Activitatea celulei va începe astăzi și va monitoriza zilnic persoanele în etate și pe cele cu nevoi speciale

Voluntarii care vor să ajute persoanele în etate au fost îndemnați să-și coordoneze acțiunile cu subdiviziunile Direcției asistență socială a primăriei. Totodată persoanele singuratice, cele în etate care se confruntă cu situații dificile pot solicita asistență la telefoanele Direcției asistență socială și la cele ale subdiviziunilor teritoriale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: