image
Sursa foto: Getty Images

Luis Suarez a făcut primul pas spre Juventus ! Uruguyanul l-a sunat la telefon pe Chiellini, victima mușcăturii lui

Luis Suarez este aproape de un transfer la Juventus, unde ar putea face un atac de vis alături de Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala.

Uruguyanul a fost nevoit să facă și un gest mai delicat înainte de a se înțelege cu șefii campioanei Italiei - l-a sunat la telefon pe Giorgio Chiellini pentru a afla dacă mai există vreun motiv de ranchiună după incidentul celebru de acum 6 ani.

La Mondialul din Brazilia, atacantul l-a mușcat pe Chiellini de umăr în timpul partidei dintre Uruguay și Italia în 2014.

Atunci, Suarez nu a fost eliminat, dar ulterior a primit o suspendare de 4 luni în urma atacului. Chiellini a trecut repede peste incident.

„Am remarcat că cineva m-a mușcat de umăr, dar știam că Luis Suarez are o strategie aparte în duelurile fizice. Nici eu nu sunt prea diferit de el, chiar ne asemănăm,” a fost reacția fundașului de la Juventus.

Iar Luis Suarez și-a recunoscut vina, deși inițial declarase că Chiellini îl atacase.

Suarez ar costa doar 5 milioane de euro, iar salariul lui ar urma să fie de 10 milioane pe sezon pentru următorii 3 ani.

El mai are nevoie să se înțeleagă cu Barcelona, deoarece ar trebui să încaseze 22 de milioane de euro în urma rezilierii contractului de către gruparea catalană.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: