image
Sursa foto: Getty Images

Alertă la PSG: Accidentarea lui Neymar a recidivat după nici o oră de joc

Brazilianul Neymar, vedeta echipei Paris Saint-Germain, a fost nevoit să părăsească terenul de joc în meciul de campionat cu Bordeaux, după ce a suferit o accidentare la muşchii aductori, aceeaşi care l-a făcut să sufere în meciul naţionalei ţării sale cu Camerun, în urmă cu 13 zile, informează AFP.

Jucătorul brazilian, care deschisese scorul cu Girondins Bordeaux, în minunul 34, s-a accidentat la piciorul drept şi a fost înlocuit de Eric-Maxim Choupo-Moting (min. 57), îndreptându-se direct la vestiare. PSG îşi joacă peste zece zile calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor cu Steaua Roşie Belgrad.

"Nu ştiu ce are, dar cred că este vorba de aceeaşi accidentare. Trebuie să fim atenţi, pentru că a spus că nu este nicio problemă să joace în seara asta (duminică), dar terenul a fost dur. Sper însă că va fi în formă după meciul cu Strasbourg (miercuri)", a reacţionat antrenorul Thomas Tuchel pentru Canal Plus.

Deşi a fost suferind săptămâna trecută, Neymar a fost folosit de antrenorul Thomas Tuchel, miercurea trecută, în meciul cu Liverpool din Liga Campionilor (2-1).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: