image
Sursa foto: Profimedia

Diagnostic dur pentru Neymar, după accidentarea suferită în meciul PSG - Lille

PSG a anunțat verdictul medicilor în cazul accidentării lui Neymar (31 de ani). Brazilianul a părăsit terenul pe targă în meciul cu Lille, scor 4-3, din cadrul etapei cu numărul 24 în Ligue 1.

În minutul 48, când parizienii conduceau cu 2-0, decarul lui PSG a fost victima unei intrări dure. Sud-americanul a fost lovit din spate de Andre și a început să urle de durere.

După ce a primit îngrijiri medicale pe gazon timp de câteva minute, Neymar a părăsit terenul pe targă, în lacrimi, moment în care fanii parizienilor l-au aplaudat.

Gruparea pariziană a anunţat marţi seară că atacantul brazilian a suferit o entorsă la glezna dreaptă, cu leziuni la ligamente.

“Noi informaţii vor fi oferite la începutul săptămânii viitoare”, precizează PSG, ceea ce înseamnă că Neymar nu va evolua în partida cu Olympique Marseille, de duminică, din Ligue 1.

Presa franceză anunță că Neymar va lipsi de pe teren cel puțin două săptămâni, adică sunt șanse minime ca starul brazilian să joace în returul cu Bayern Munchen, din UEFA Champions League, programat pe 8 martie.

Neymar a reușit 18 goluri și 17 pase decisive în 29 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: