image
Sursa foto: Getty Images

Max Allegri s-a decis să revină în iarbă! Clubul care visează la Liga Campionilor şi speră să dea marea lovitură cu el

Tehnicianul Max Allegri (52 de ani) și-a exprimat dorința de a reveni la antrenorat, după un an în care a stat departe de fotbal, în urma despărțirii de Juventus. Italianul are mai multe oferte, dar conform AS, PSG este în pole-position pentru semnătura acestuia.

Thomas Tuchel, actualul antrenor al lui PSG, este pe picior de plecare de pe banca parizienilor, mai ales din cauza neînțelegerilor cu directorul sportiv, brazilianul Leonardo. Allegri este prima variantă de înlocuire a germanului.

După 5 sezoane în care a pregătit Juventus, italianul a părăsit "Bătrâna Doamnă" cu 5 titluri în palmares și două finale de Champions League.

Al-Khelaifi, omul numărul 1 al parizienilor, și l-a dorit pe Allegri încă din 2018, după plecarea lui Unai Emery, dar italianul a continuat cu Juventus, iar Tuchel a ajuns la Paris.

De data aceasta, deși s-a mai vorbit despre oferte de la Bayern și Man. United, se pare că PSG pare cea mai viabilă opțiune pentru Allegri, unde este apreciat de conducere.

Ar fi prima experiență de antrenor în afara Italiei pentru italian, care și-a început cariera de tehnician la Aglianese în 2003, după care le-a condus pe rând pe Real Spal, Grosseto, Sassuolo, Cagliari, AC Milan și Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: