image
Sursa foto: Getty Images

Soția lui Kobe Bryant a câștigat procesul și trebuie să primească 30 de milioane de euro

Vanessa Bryant (40 de ani), soția regretatului Kobe Bryant, fostul mare baschetbalist decedat în ianuarie 2020 la 41 de ani după un accident de elicopter, a câștigat procesul împotriva comitatului Los Angeles.

Vanessa Bryant a mers în instanță pentru că un polițist a făcut fotografii de la locul tragicului accident din urmă cu trei ani, în care se puteau vedea inclusiv cadavrele. Informația a fost lansată de publicația Los Angeles Times, verdictul a venit acum și i-a fost favorabil văduvei lui Kobe Bryant.

Luis Li, avocatul Vanessei Bryant, a anunțat victoria din instanță.

”Astăzi marcăm succesul luptei curajoase pe care a avut-o doamna Bryan împotriva celor care au avut un asemenea comportament grotesc.

A luptat pentru soțul său, pentru fiica sa și pentru toți membrii familiilor decedaților care au fost tratați cu asemenea lipsă de respect. Sperăm că victoria din acest proces va duce la sfârșitul unor asemenea practici”, a anunțat Luis Li, citat de Daily Mail.

Instanța a decis că Vanessa Bryant trebuie să primească daune în valoare de 30 de milioane de euro.

Toți banii câștigați în urma deciziei instanței vor fi folosiți în campaniile umanitare în care sunt implicate fundațiile Mamba și Mambacita, deschise în memoria lui Kobe Bryant și a Giannei, decedată în același tragic accident de elicopter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: