image
Sursa foto: Instagram

S-a aflat la ce echipă din Spania ar fi vrut să joace Robert Lewandowski. Dezvăluirea fostului său agent

Robert Lewandowski (32 de ani), unul dintre cei mai valoroși atacanți ai lumii, e dorit de mai multe cluburi cu bani din Europa, dar fostul său agent susține că va rămâne tot la Bayern Munchen.

Cezary Kucharski, fostul impresar al atacantului polonez, a dezvăluit că marele vis al lui Robert Lewandowski a fost să joace la Real Madrid, scrie Goal.com.

Vârful în vârstă de 32 de ani evoluează de 11 sezoane în Bundesliga, după ce a trecut la Lech Poznan la Dortmund, iar din 2014 a făcut pasul spre Bayern Munchen.

"Când l-am dus pe Robert în Germania, planul era astfel: Dortmund, Bayern, Spania și Statele Unite. Și nu e vreun secret că Real Madrid a fost visul său. Dar cluburile din Spania nu sunt acum atât de puternice din punct de vedere financiar pentru a și-l permite pe Robert.

El a realizat în ultimii ani că Bayern e clubul ideal pentru el. De ce să plece la alt club când are tot ce-și dorește la Bayern. Echipa lui actuală e mereu favorită la câștigarea Ligii Campionilor", a declarat Kucharski, pentru Goal.com.

Lewandowski a câștigat 17 trofee cu Bayern și a jucat 328 de meciuri în toate competițiile pentru bavarezi.

Bayern Munchen, campioană a Germaniei şi în actualul sezon, a remizat sâmbătă, în deplasare, 2-2, cu Freiburg, în penultima etapă, meci care a consemnat şi egalarea, de către Robert Lewandowski, a recordului de goluri reuşit într-un sezon din campionatul intern (40) de legendarul Gerd Muller.

Pe Dreisamstadion, Lewandowski a deschis scorul în minutul 26, din penalty, Manuel Gulde a egalat în minutul 29, Leroy Sane i-a adus din nou pe bavarezi în avantaj în minutul 53, pentru ca în minutul 81, Christian Gunther să reuşească egalarea şi să stabilească scorul final.

Internaţionalul polonez avea marcate 39 de goluri până în etapa a 32-a, izbutind sâmbătă să atingă recordul deţinut de Muller din anul 1972.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: