Breaking News

Igor Grosu a fost ales președinte al Parlamentului

UPDATE 15:03 // Igor Grosu este noul președinte al Parlamentului, fiind ales cu 64 de voturi. Speakerul și-a ocupat locul în prezidiu în cadrul unei ceremonii...

image
Sursa foto: dse.md

Incendiul de pe strada Ciuflea din capitală: IGSU a înaintat primele versiuni care ar fi provocat arderea

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a înaintat primele versiuni în cazul incendiului izbucnit într-un bloc de locuit din strada Ciuflea a municipiului Chișinău. În urma cercetării efectuate de Laboratorul Experimental Antiincendiar, specialiștii au identificat trei versiuni.

Prima ipoteză este scurtcircuit în echipamentul electric, a doua versiune înaintată este defecțiunea aparatelor de aer condiționat, iar a treia ipoteză este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de secționare a metalului.

În continuare pentru elucidarea circumstanțelor și stabilirea cauzei exacte a incendiului lucrează specialiștii Laboratorului. Incendiul care a afectat o parte din căptușeala exterioară a blocului a avut loc ieri, iar pentru lichidarea arderii au intervenit șase echipe de salvatori și pompieri. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

comentarii: