image
Sursa foto: Profimedia

Supărat că nu mai strălucește în tricoul Barcelonei, Ansu Fati a spus lucrurilor pe nume

Ansu Fati (20 de ani) a fost titular pentru Barcelona în meciul de pe teren propriu contra celor de la Cadiz, scor 2-0, din cadrul etapei cu numărul 22 în La Liga.

Decarul catalanilor nu mai prinde mereu primul 11 și a bifat o nouă partidă fără contribuție decisivă, iar a doua zi după meci a recunoscut că nu este deloc fericit cu situația sa actuală.

Totuși, internaționalul spaniol le-a promis suporterilor de pe Camp Nou că nu vrea să schimbe echipa prea curând.

"Ieri am plecat nervos de la stadion pentru că uneori simt că oamenii de pe Camp Nou mă susțin atât de mult, iar eu nu le dau tot timpul înapoi ce merită.

Le sunt foarte recunoscător și sunt fericit să fiu la un club pe care îl iubesc și unde am crescut.

Sunt concentrat 100% și pregătit să îmi ajut echipa. Am contract aici până în 2027 și sper să reușesc să rămân aici mulți ani de acum înainte. Eu asta vreau", a spus Fati, conform presei franceze.

Potrivit publicației spaniole Sport, conducerea Barcelonei a luat o decizie legată de Fati - atacantul nu va pleca de pe Camp Nou decât cu o singură condiție, iar aceea este ca însuși fotbalistul să ceară un transfer la altă echipă.

Liderii de pe Camp Nou nu îl vor pune pe piața transferurilor cel puțin în viitorul apropiat, astfel că plecarea lui Fati de la Barcelona se va face doar la cererea fotbalistului.

În cazul în care Fati alege să plece, conducerea clubului l-a anunțat deja că este pregătită să îl lase să facă acest pas și nu îi va pune bețe în roate, dar va dori să obțină un preț corect în schimbul său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: