image
Sursa foto: Profimedia

Cum i s-a schimbat viața după ce a semnat cu Ronaldo. A făcut o avere în doar câteva luni

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a dat un adevărat ”boom” financiar în momentul în care a semnat cu Al-Nassr, pe 30 decembrie 2022.

Starul portughez a fost ”ademenit” cu suma de 200 de milioane de euro pentru un contract valabil până în vara lui 2025.

”CR7” a semnat contractul cu arabii, asistat de agentul Ricardo Regufe (43 de ani), care i-a luat locul celebrului Jorge Mendes. Agentul cvintuplului "Balon de Aur" a dat și o lovitură financiară pe plan personal, pentru că în conturile sale va intra suma de 30 de milioane de euro.

Recent, Regufe a spus cum i s-a schimbat complet viața în doar trei luni. Agentul FIFA a anunțat că a renunțat la postul pe care îl avea în cadrul staff-ului tehnic al naționalei Portugaliei de 20 de ani, pentru a se ocupa exclusiv de cariera lui Cristiano Ronaldo.

”Am trăit momente de neuitat și am legat prietenii pe viață. Am fost prezent la triumful Portugaliei în două turnee majore și am văzut cum Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun jucător din lume.

Le mulțumesc jucătorilor, antrenorilor și staff-ului pentru tot ceea ce am trăit. O nouă etapă începe pentru mine”, a spus Regufe, pe Instagram.

Angajat la Nike între 2000 şi 2018, Regufe a fost cel care l-a convins pe Ronaldo să semneze în 2003 un contract cu marca americană, furnizorul de echipament sportiv al naţionalei Portugaliei, după ce Cristiano tocmai debutase la echipa reprezentativă.

Regufe a avut şi o carieră în fotbal, renunţând însă la doar 21 de ani.

În Portugalia, cotidianul de referinţă Publico anunţa la începutul lunii ianuarie că plecarea lui "CR7" de la Manchester United şi angajamentul său cu saudiţii de la Al-Nassr a coincis cu finalul parteneriatului cu Mendes, agenţia sa Gestifute şi societatea Polaris care îi gestiona drepturile de imagine.

Şi, conform cotidianului El Mundo, finalul acestei lungi colaborări ar fi intervenit la finele lui 2022, pe când atacantul portughez i-ar fi prezentat agentului un ultimatum pentru a-i cere să negocieze un transfer la Chelsea sau Bayern Munchen, fără de care relaţia lor ar fi urmat să ia sfârşit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: