image
Sursa foto: Jurnal TV

A plecat pentru un an în Marea Britanie, dar a rămas un deceniu, și-a întemeiat o familie și s-a lansat în muzică

Acum un deceniu era în căutări și își dorea o schimbare. A decis să plece din Moldova pentru un an. Posibilitățile și condițiile de viață din Marea Britanie a convins-o pe Tatiana Miron să rămână acolo. Și-a întemeiat o familie, a aflat în ce constă managementul din restaurantele engleze și s-a lansat în muzică. În noua ediție a emisiunii „Cealaltă Basarabie” de la Jurnal TV, aflați cât de complicat este să-ți faci o carieră departe de Moldova, ce îți oferă Occidentul, dar și ce îți ia.

Depărtarea a cunoscut-o de pe băncile universității, când a mers să-și facă studiile la facultatea de Management a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, România. După ce a absolvit, a decis să plece la Londra, unde sora ei era deja stabilită.

S-a aventurat într-o nouă lume, fără să cunoască limba și alte detalii importante, dar și-a găsit repede un loc de muncă. Din primele luni a înțeles că această țară îi poate oferi posibilități și șanse generoase, nu doar în lucru pe care-l făcea, dar și în pasiunile pe care le avea.

Dorința de a cânta a adus-o în preajma unor oameni care i-au deschis uși pentru a învăța și a se lansa în acest domeniu. Au trecut ani de când a început să cânte în Marea Britanie, dar Tatiana își amintește și astăzi de primul ei concert. Spune că drumul său în muzică a fost unul de lungă durată.

Recunoaște că nu este ușor să faci muzică fiind departe de casă, dar nu e nici imposibil. Un suport pe care se poate baza oricând este diaspora din Anglia.

Trăiesc într-o țară plină de posibilități, dar Tatiana recunoaște că dorul și cultura de acasă le poartă mereu cu ea. Nu se simte departe de cei dragi , pentru că o bună parte din familia ei se află la Londra. Părinții Tatianei au pus sub lacăt casa din Moldova și au decis să fie mai aproape de copii și nepoți.

comentarii: