image
Sursa foto: botanica.newton.md

Cel mai modern complex de la Botanica se construiește pe un teren privat, ce aparține în exclusivitate dezvoltatorului

NEWTON HOUSE Grădina Botanică construiește un complex de apartamente moderne pe un teritoriu privat de 9 HA. Terenul destinat construcției aparține în exclusivitate companiei și este cumpărat din capital propriu. După predarea în exploatare se transferă proporțional dreptul de proprietate fiecărui locatar asupra terenului.

A deține propria locuință sigură și confortabilă este visul oricărei persoane. Siguranța investiției tale imobiliare reprezintă garanția unei achiziții în conformitate cu ce îți dorești, nu-i așa?

Știai că, complexul rezidențial NEWTON HOUSE Grădina Botanică se construiește pe un teren privat?

Cel mai contemporan complex rezidențial de la Botanica se construiește pe un teren privat de 9 HA, cumpărat din capital propriu, ce aparține în exclusivitate companiei. Așadar, atunci când cumperi un apartament construit pe un teren privat – obții siguranță, transparență și încrederea că investiția ta imobiliară este una fiabilă.

newton.mdnewton.md

Cu NEWTON HOUSE am siguranța investiției imobiliare

Claritatea în privința statutului juridic al terenului destinat construcției oferă siguranța că compania deține capital suficient și resurse financiare ca să finalizeze lucrările de construcție. Dezvoltatorul își asumă responsabilitatea, indiferent de cuantumul finanțării, că complexul va fi predat în exploatare în timp util. Astfel, cumpărătorul obține garanția că construcția va fi finalizată în termenii stabiliți.

Grație faptului că terenul este deja proprietate privată, proprietarii de apartamente pot fi încrezători că terenul va fi transferat legal. După predarea în exploatare a tranșei, NEWTON HOUSE Grădina Botanică transferă proporțional dreptul de proprietate fiecărui locatar asupra terenul pe care este construită casa.

newton.mdnewton.md

NEWTON HOUSE Grădina Botanică — un adevărat refugiu urban mai aproape de natură

Complexul rezidențial are menirea de a deveni noua carte de vizită a Capitalei și este localizat în sânul naturii, înconjurat de 1 000 000 m2 spații naturale din parcul Grădina Botanică. Se propune crearea unui habitat modern de trai, cu infrastructură socială dezvoltată și facilități care extind cu mult confortul propriului apartament.

Pentru a realiza acest lucru, dezvoltatorul va construi pe acest teritoriu un ansamblu rezidential, spații comerciale cu zonă imensă de shopping, parcare multietajată subterană cu capacitatea fără precedent a locurilor de parcare 3000+, grădiniță contemporană pe teritoriu, teren de înot acoperit cu sală sportivă modernă, piste pentru bicicliști convenabile, teren multifuncțional de sport și de joacă, curte sigură fără mașini cu oportunitatea de odihnă pentru toate grupurile de locuitori și alte facilități.

newton.mdnewton.md

Mai mult, compania oferă sprijin celor care doresc să cumpere un apartament, loc de parcare sau debara prin cea mai convenabilă metodă de achitare de pe piața imobiliară din Moldova:

- Achitarea în rate

- Pe un termen de 5 ani

- Cu prima rată minimă de 10%

- Cu 0% dobândă

- Fără certificat de salariu

- Fără gaj, fără implicarea băncii, doar cu buletinul, direct de la dezvoltator

Pentru a afla mai multe informații despre complexul NEWTON HOUSE Grădina Botanică, ia legătura cu departamentul de vânzări la numărul 076 01 50 67, programează o vizită la oficiul mobil amplasat pe strada Grădina Botanică, 18 (peste drum de intrarea în parcul Grădina Botanică) sau accesează site-ul: newton.md/botanica.

Noutăţile partenerilor

comentarii: