image
Sursa foto: Twitter

Are meciuri jucate în Premier League și recunoaște: ”Mă mir că încă sunt în viață”. Ce a făcut ”25 de ani, fără încetare”

Billy Kenny, ajuns la 49 de ani, a fost, cândva, considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai Angliei.

Fostul mijlocaș a făcut pasul la prima echipă a lui Everton în 1990, la doar 17 ani, iar pe parcursul sezonului 1992 - 1993 a bifat 17 meciuri jucate în prima ligă engleză. Apoi, cariera sa s-a stins brusc și s-a încheiat în 1996. Motivul? Excesele din viața extra-sportivă, recunoscute de Billy Kenny însuși, ani mai târziu.

Într-un interviu acordat recent, englezul mărturisește că a bătut și a consumat droguri timp de 25 de ani, ”fără încetare”, și că se miră că încă este în viață.

”Nu am pus gura pe o bere până să ajung la prima echipă a lui Everton. Acolo cam asta era norma... Am simțit că trebuie să o fac pentru a mă integra, eram doar un copil. Apoi am băut alcool și am tras cocaină timp de 25 de ani, fără încetare. Pur și simplu non-stop. Mă mir că încă sunt în viață.

Mă trezeam, beam, beam două-trei zile, apoi dormeam două zile, mâncam mâncare chinezească, apoi o luam de la capăt. Am fost un egoist nenorocit. Tot ce voiam erau alcoolul și droguri”, a recunoscut Billy Kenny, citat de Marca.

Billy Kenny nu regretă neapărat că și-a distrus cariera, ci că și-a făcut părinții să treacă prin momente neplăcute.

”Ăsta este cel mai mare regret al meu, că i-am făcut pe mama și pe tata să treacă prin așa ceva. Tata iubește fotbalul. Au fost momente când nu putea să iasă din casă, pentru că toți îl întrebau ce e cu mine”, a transmis Billy Kenny.

Acum, englezul a reușit să se reabiliteze: ”Nu am mai băut, e bine. Sunt conștient de lucrurile pe care le-am greșit când eram mic. Sunt și zile mai proaste, când mi-e tare greu să nu o iau razna și să nu beau, dar simt că viața mea merge în direcția bună acum”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: