image
Sursa foto: Profimedia

Tuchel crede că Bayern are un mic avantaj înaintea returului cu Arsenal din UCL. Care sunt atuurile bavarezilor

Bayern Munchen primește vizita lui Arsenal Londra, pe Allianz Arena, în manșa retur din sferturile de finală, din Liga Campionilor. Meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Thomas Tuchel (50 de ani), antrenorul lui Bayern, a prefațat duelul bavarezilor cu formația din Londra.

”Cred că avem un mic avantaj în meciul cu Arsenal. Avantajul constă în experiența noastră (n.r. Bayern Munchen) în această competiție.

Avem jucători care au câștigat meciuri decisive în Champions League și avem jucători în lot care au câștigat acest trofeu în urmă cu patru ani (n.r. se referă la meciul Bayern - PSG 1-0 din finala Ligii Campionilor).

Dar pentru a face din asta un avantaj, trebuie să scoatem tot ce e mai bun din noi. De asemenea, jucătorii lui Arsenal nu au experiență în această competiție pentru că ei nu au mai jucat de ceva vreme în Champions League.

Bineînțeles, ei au foame de trofee și performanță (n.r. Arsenal) și nu va fi un meci ușor pentru noi. Pentru Bayern nu este neobișnuit să fie într-o semifinală. Vrem să atingem din nou această fază a competiției”, a declarat Tuchel în cadrul unei conferințe de presă, potrivit The Athletic.

Manuel Neuer și Leroy Sane sunt amândoi disponibili pentru meciul cu Arsenal Londra, după ce au lipsit în ultimul meci din campionat cu FC Koln.

Serge Gnabry și Kingsley Coman sunt accidentați și vor rata confruntarea cu ”Tunarii”.

Fundașul Alphonso Davies este suspendat, după ce a primit un cartonaș galben în prima manșă, și va rata și el duelul cu Arsenal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: