image
Sursa foto: sport.es

Presa catalană a luat foc: Ironii incredibile, după ce arbitrii au ajutat-o iar pe Real Madrid

După ce a eliminat în mod controverat Juventus în sferturile Ligii, Real a avut din nou în arbitri un al "12-lea jucător", după cum notează presa catalană. Sport şi Mundo Deportivo i-au ironizat pe "galactici" pentru performanţele "asistate" de cavalerii fluierului.

Marcelo a comis un henţ evident în careu, în finalul primei reprize a returului cu Bayern, din semifinalele Ligii, dar centralul Cuneyt Cakir nu l-a sancţionat în niciun fel. Dacă presa apropiată Realului a recunoscut fair-play că bavarezii trebuiau să primească penalty, ce s-a întâmplat în Catalunya întrece orice imaginaţie. Frustraţi probabil de faptul că Realul domină Europa în ultimii ani, ziarele de casă ale Barcelonei au lăsat obiectivitatea la o parte şi s-au lansat în ironii acide la adresa rivalei.

"Al n-şpelea penalt nedat împotriva lui Real Madrid", titrează sport.es, care apoi ironizează "galacticii". "O altă zi la birou: Cakir nu a văzut penalty la Marcelo, deşi fundaşul a lovit în plin, cu palma, mingea. E aceeaşi poveste mereu: nu se dă nimic. Real a jucat din nou în "12". Şi nu, nu e vorba de fani, ci de turcul Cakir", mai punctează jurnaliştii sursei citate.

"Cakir a "mâncat" un penalty, la henţul lui Marcelo", titrează şi Mundo Deportivo, pentru ca apoi să detalieze: "După ce Lewandowski a cerut penalty la un duel cu Ramos, Marcelo a lovit voluntar cu mâna o centrare trimisă de Kimmich. Turcul Cuneyt Cakir ar fi trebuit să indice punctul cu var, lucru care nu s-a întâmplat. Nici arbitrul şi nici asistentul nu au văzut henţul evident".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: