image
Sursa foto: Profimedia

Câștigă 800.000 de euro pe lună și a decis să treacă averea pe numele mamei. Saida vorbește de o relație toxică

Hiba Abouk (36 de ani) a anunțat că s-a despărțit de Achraf Hakimi (24 de ani), după ce fotbalistul marocan de la PSG a devenit subiectul unei anchete pentru viol.

Actrița spaniolă a depus actele pentru divorț și a solicitat la partaj mai mult de jumătate din bunurile deținute de Achraf Hakimi. Cei doi au împreună doi băieți.

Fotbalistul de la PSG a făcut o mutare neașteptată, iar soția lui "a rămas în ofsaid". Hakimi a trecut toate bunurile pe numele mamei sale, iar 80% din veniturile lui sunt redirecționate tot către mama sa. Averea lui Hakimi e estimată la 15 milioane de euro.

După izbucnirea acestui scandal, mama lui Achraf Hakimi a avut prima luare de poziție. Saida Mouh susține că fiul ei a vrut să se protejeze și a invocat o relație toxică între Achraf Hakimi și Hiba Abouk.

“Fiul meu nu m-a informat că și-a transferat bunurile. Cred că a luat această decizie pentru a se proteja. Care e problema dacă este adevărat? Dacă fiul meu n-ar face asta, n-ar mai reuși să scape de acea femeie. Trebuie să facă asta”, a spus mama lui Achraf Hakimi, citată de AS.

Hiba Abouk a spus că situația în care se află fotbalistul este una foarte delicată și a transmis clar că, în acest scandal, este de partea victimei, deși, deocamdată, va aștepta decizia instanței.

”Mă simt datoare să fac acest comunicat pentru a-mi exprima părerea și pentru a clarifica informațiile eronate care circulă. Chiar dacă tăcerea poate ajuta în anumite probleme și subiecte delicate, simt o nevoie urgentă de a mă exprima, pentru a-mi relua viața personală, publică și profesională în cel mai puțin dureros și traumatizat mod și pentru a-mi proteja copiii, care sunt prioritatea mea.

Adevărul este că, de mai multă vreme, după ce ne-am gândit foarte mult la acest lucru, eu și tatăl copiilor mei am luat decizia de a pune capăt relației noastre. Acest lucru s-a întâmplat cu mult înaintea evenimentelor în care am fost implicată și de care sunt total străină.

După ce am luat decizia de a ne despărți legal și de a renunța să locuim împreună, în timpul în care așteptam liniștiți procesul de divorț, nu îmi imaginam că, pe lângă faptul că trebuie să fac față durerii pe care o presupune o despărțire și că trebuie să accept faptul că a eșuat căsnicia în care m-am dedicat trup și suflet, va trebui să accept și această rușine. Am avut nevoie de timp pentru a trece peste acel șoc.

Nu mai este nevoie să spun că toată viața mea întotdeauna am fost și voi fi de partea victimelor, așa că, având în vedere gravitatea acuzațiilor, putem doar să avem încredere în justiție.

Vă rog să îmi respectați viața privată mie și copiilor mei în aceste circumstanțe delicate. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și m-au respectat”, a scris Hiba Abouk pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: