image
Sursa foto: Profimedia

Florentino Perez a mers ”glonț” în vestiarul Realului, după thriller-ul cu City! A avut doi ”clienți”

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, după ce a trecut dramatic de Manchester City, 1-1 (4-3 d.l.d.). În tur a fost 3-3.

Imediat după finalul jocului de pe ”Etihad”, Florentino Perez, președintele ”Galacticilor”, a mers în vestiarul lui Real Madrid. Șeful de pe ”Bernabeu” i-a felicitat pe toți jucătorii și pe cei din staff, însă a avut doi ”clienți speciali”.

Prima dată, Perez l-a îmbrățișat pe Andriy Lunin, eroul Realului, care a parat două penalty-uri, și i-a spus că e ”cel mai bun”. Apoi, a mers la Nacho Fernandez, căpitanul echipei, și i-a transmis un mesaj clar: ”Trebuie să rămâi”, potrivit Defensa Central.

Fundașul lui Real l-a anihilat pe Erling Haaland, însă situația sa contractuală este ”în aer”. Înțelegerea lui Nacho cu gruparea madrilenă expiră la finalul sezonului, iar fotbalistul nu și-a manifestat dorința de a semna prelungirea, în ciuda propunerilor clubului.

Spaniolul nu a jucat în cariera sa decât pentru Real Madrid, iar din 2012 încoace a cucerit nu mai puțin de 24 de trofee cu "Los Blancos".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: