image
Sursa foto: Getty Images

Ebanie Bridges, replică pentru prietenul lui Cristiano Ronaldo, Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov a surprins pe toată lumea cu o afirmație care a fost considerată "nesimțită", în august 2021.

Fostul campion mondial din artele marțiale mixte, retras în 2020 și care este prieten bun cu Cristiano Ronaldo, a spus că "fetele de ring sunt cele mai inutile persoane din MMA".

Această declarație a "făcut valuri" la acea vreme și continuă să facă, pentru că Ebanie Bridges a ținut să-i dea o replică rusului. "Bombardiera blondă" este campioană mondială la categoria cocoș, versiunea IBF, însă înainte de a se apuca de box, ea a fost chiar fată de ring și profesoară la o școală.

"De ce oamenii care nu sunt ca noi încearcă să ne ia serviciul? Nouă ne place, mie mi-a plăcut să fiu fată de ring. Nu cred că e ceva inutil. Mie mi-a plăcut să fac parte din spectacol și să fiu plătită să urmăresc acele meciuri.

Dar ai și oameni care spun că asta e sexism, că te transformă într-un obiect. Poate că eu vreau să fiu obiect. Poate că eu vreau să fac bani. Nu vă răzgândiți în legătură cu persoana mea. Nu poți avea box fără fete de ring.

Eu am fost fată de ring, îmi plac sporturile de luptă, am crescut cu asta și mi-a plăcut să merg la meciuri. Am fost plătită cu sume nebunești, probabil cu mai mult decât sunt plătiți unii luptători, doar să stau lângă ring", a spus Ebanie Bridges.

Australianca se pregătește să-și apere centura IBF la categoria cocoș împotriva compatrioatei sale Shannon O'Connell.

Ebanie Bridges a intrat în lumina reflectoarelor după aparițiile sale provocatoare de la cântarul oficial, cu ținute extrem de provocatoare.

La un moment dat, ea a și fost contestată și s-a spus că nu are valoare ca sportivă. Însă Bridges a ținut să-i contrazică pe critici și a devenit campioană mondială.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: