image
Sursa foto: Profimedia

Elvețienii, suspectați că au folosit jucători infectați cu COVID-19, la eșecul cu Portugalia de la Cupa Mondială

Elveția a suferit un eșec usturător cu Portugalia, scor 1-6, în cadrul optimilor Cupei Mondiale din Qatar.

Rezultatul a fost unul surprinzător, întrucât selecționata lui Murat Yakin dăduse semne că îi poate face față Portugaliei, așa cum a făcut și cu Brazilia, împotriva căreia a pierdut la limită, scor 0-1.

Însă, elvețienii au arătat o față total diferită la meciul din optimi, iar în presa locală au apărut informații conform cărora unii jucători folosiți au avut COVID-19, lucru dezmințit ulterior.

Directorul sportiv al echipei naţionale a Elveţiei, Pierluigi Tami, a declarat miercuri că unii dintre jucători au fost victimele unui ”virus care a circulat în hotel, dar care nu a fost COVID-19”.

"Nu a fost o chestiune legată de coronavirus. A fost un virus care s-a răspândit în hotel. Unii jucători l-au contractat, dar nu toți.

Știam de această problemă și am făcut recomandări în acest sens. La început, nu am fost afectați de această problemă", a spus Pierluigi Tami, potrivit NDTV Sports.

Elvețienii au jucat cu cel puțin un jucător infectat, Fabian Schar, deși în acest moment nu se cunoaște ce virus a contractat. Fundașul a fost înlocuit la pauza dintre reprize.

"Din păcate, Widmer a fost răcit, la fel și Schar, care a rămas fără respirație după prima repriză. Elvedi a avut febră, nu a fost apt 100%", a completat selecționerul Murat Yakin, conform The Athletic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: