image
Sursa foto: Profimedia

Nu mai există dubii! Ce a postat Georgina Rodriguez, după ce s-a spus că relația dintre ea și Cristiano Ronaldo ”scârțâie”

Cu câteva zile înainte de a semna cu Al-Nassr, în presa internațională a apărut informația potrivit căreia Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-a amânat nunta cu Georgina Rodriguez (28 de ani) și s-au născut imediat speculații privind relația dintre ei.

Mai exact, jurnaliștii spanioli au scris că ar exista probleme în cuplu, dar în ultimele zile Georgina a postat mai multe fotografii în care apărea mai apropiată ca niciodată de Cristiano Ronaldo, tocmai pentru a dezminți veștile din presă.

Mai mult, înaintea meciului de debut al lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, amicalul dintre selecționata formată din jucători de la Al-Nassr și Al-Hilal contra lui PSG, starul portughez a scos-o pe partenera sa la o cină romantică, i-a cumpărat flori și a sărutat-o tandru pe obraz, iar imaginile au fost publicate pe contul de Instagram al modelului argentinian.

Se pare că zvonurile potrivit cărora ar exista o ruptură între CR7 și partenera sa nu sunt fondate, dovadă ultimele postările ale celor doi, dar și faptul că Georgina a lăsat totul deoparte și a mers cu iubitul său în Arabia Saudită, în ciuda numeroaselor restricții pe care trebuie să le respecte femeile în această țară.

Georgina l-a însoțit pe Cristiano Ronaldo la Riyadh și a ieșit la cumpărături într-un magazin de jucării. Modelul a purtat o bluză neagră, un sacou bleumarin, o pereche de blugi bleu și cizme negre, până la genunchi.

Jurnaliștii de la Arab News au scris despre cum s-a îmbrăcat partenera lui Cristiano Ronaldo când a ieșit pentru prima dată la cumpărături în Arabia Saudită.

"Modelul a purtat o pereche de blugi albaștri și un sacou bleumarin, cu nasturi aurii. Și-a completat ținuta cu o bluză pe gât neagră, cizme negre până la genunchi, o curea albă și o geantă de piele. Părul ei a fost strâns într-un coc, la spate.

Încă de când a ajuns în Arabia Saudită, Georgina Rodriguez a ieșit în evidență cu gusturile ei impecabile în materie de modă și cu înclinația spre look-uri unice de machiaj. Georgina a creat frenezie pe social media, unde fanii din Arabia Saudită și din întreaga lume se grăbesc să îi copieze stilul. Inclusiv sosia ei din Arabia Saudită, modelul Rima Al-Anzi.", au notat cei de la Arab News.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: