image
Sursa foto: Getty Images

Zidane îl vrea pe Sancho la Real! Se bate cu Bayern și Manchester United pentru transferul său

Real Madrid are deja în plan mai multe transferuri pentru vară, cu toate că presa din Spania a scris că Zidane ar putea să nu primească întăriri în următoarea pauză competițională.

Zinedine Zidane îl dorește pe Jadon Sancho, care a avut evoluții notabile în tricoul Borussiei Dortmund. Madrilenii au bani pentru un ”transfer spectaculos” în vară, iar acesta ar putea fi chiar internaționalul englez. Și Manchester United este pe lista echipelor care îl vor pe Sancho, scrie Evening Standard.

Sancho, care a reușit o ”triplă” pentru Dortmund în ultimul meci de campionat, cu Paderborn, a ajuns la 17 reușite și a devenit primul jucător englez din 1995 până în prezent care ajunge trece de ”borna” de 15 goluri și assist-uri într-un singur sezon în primele cinci ligi ale Europei.

Bavarezii îl vor pe puștiul-minune al lui Dortmund și sunt gata să plătească 120 de milioane de euro pentru transferul său, scrie ESPN. Oficialii campioanei Germaniei au făcut deja primele demersuri și au luat legătura cu reprezentanții Borusiiei pentru a se interesa de situația jucătorului.

Aceasta ar putea fi una dintre ultimele șanse ale lui Dortmund de a-l vinde pe Sancho în schimbul unei sume consistente de bani. Contractul său expiră în 2022, deci în vara anului 2021 va intra în ultimul an de contract, iar prețul, cel mai probabil, o să scadă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: