image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United pune din nou banii jos! După Casemiro, "diavolii roșii" vor să-i dea altă lovitură lui Real Madrid

Manchester United l-a transferat pe Casemiro (30 de ani) săptămâna trecută, iar acum vrea să le dea o nouă lovitură celor de la Real Madrid.

"Diavolii roșii" au nevoie de mai mulți fotbaliști în compartimentul ofensiv, astfel că au decis să demareze tratativele pentru aducerea lui Marco Asensio.

Conform publicației spaniole Relevo, Manchester United a decis să înainteze în viitorul apropiat o ofertă de 30 de milioane de euro pentru extrema dreapta de 26 de ani.

Formația de pe Old Trafford este conștientă că nu este singura echipă interesată de serviciile lui Asensio și vrea să finalizeze transferul cât mai repede posibil.

Pe de altă parte, Carlo Ancelotti (64 de ani) se opune vehement plecării lui Asensio, pe care vrea să-l folosească mai mult în sezonul actual.

Potrivit Talk Sport, citat de Mundo Deportivo, Manchester United este dispusă să plătească 17 milioane de euro pentru Sergino Dest, sumă care se apropie de cea cerută de Barcelona, 20 de milioane de euro.

Având în vedere diferența mică dintre cerere și ofertă, este foarte probabil ca cele două cluburi să ajungă la un acord în perioada imediat următoare.

Dest a jucat foarte puțin la Barcelona de la venirea lui Xavi, iar în această vară i s-a transmis că ar fi benefic pentru ambele părți să își găsească o altă echipă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: