image
Sursa foto: Profimedia

Ancelotti a dezvăluit la ce s-a gândit când a văzut că Liverpool a marcat două goluri în 14 minute: ”Asta s-a întâmplat!”

Real Madrid a făcut spectacol pe Anfield în ”optimile” UEFA Champions League.

Trupa antrenată de Carlo Ancelotti s-a impus în fața lui Liverpool cu scorul de 5-2, după ce ”Cormoranii” au avut un avantaj de două goluri. Meciul a fost în direct la Jurnal TV

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, s-a declarat extrem de mulțumit de prestația elevilor săi, chiar dacă în prima parte a partidei, echipa a suferit.

Tehnicianul italian a fost întrebat de reporteri la ce s-a gândit când a văzut că echipa era condusă cu 2-0. Ancelotti a mărturisit că primul lucru la care s-a gândit a fost meciul cu City când Real Madrid a reușit să întoarcă scorul pe final de meci.

Chiar dacă Real Madrid are un avantaj de trei goluri înainte de returul de pe Santiago Bernabeu, Carlo Ancelotti a mărturisit că o calificare în sferturile de finală ale Champions League nu este încă obținută.

”Nu este simplu, mai ales după felul în care a început partida. Nu ne-am pierdut încrederea și încet-încet am reușit să controlăm și am fost eficienți în ofensivă.

Vinicius a făcut un meci incredibil. Am terminat bine prima parte din acest duel și trebuie să ne gândim că în retur trebuie să luptăm și să suferim.

La scorul de 2-0, m-am gândit la meciul cu Manchester City și speram că se va întâmpla la fel. Asta s-a și întâmplat, chiar mai mult decât atât. Am început să marcăm, să fim periculoși, ne-am îmbunătățit în defensivă.

Am suferit în partea stângă, pentru că Henderson a pătruns de multe ori pe acolo, dar apoi am reușit să controlăm după ce l-am mutat pe Valverde în partea stângă.

Nimic nu este decis încă. Liverpool a suferit în a doua parte a meciului, dar noi am suferit în prima repriză. Sunt mulțumit pentru că jocul a fost bun”, a spus Carlo Ancelotti la finalul meciului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: