image
Sursa foto: Profimedia

Dorit de Xavi, Lautaro Martinez este foarte aproape să-și decidă viitorul

Lautaro Martinez (26 de ani), atacantul celor de la Inter Milano, a devenit unul dintre cei mai eficienți și doriți jucători de profil ofensiv din Europa.

De altfel, în ultima partidă din Serie A a ”nerazzurilor”, câștigată cu scorul de 4-0, în deplasare, cu Salernitana, argentinianul a înscris toate cele 4 goluri ale lui Inter, după ce sud-americanul a fost introdus de tehnicianul Simone Inzaghi în minutul 55 al meciului.

În acest sezon, Martinez a marcat 10 goluri și a furnizat două pase de gol în 8 partide pentru Inter.

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, oficialii celor de la Inter i-au propus lui Lautaro Martinez un contract valabil până în vara anului 2028. De asemenea, sursa citată anterior scrie că, în cazul în care va accepta, argentinianul ar urma să încaseze un salariu în valoare de 7,5 milioane de euro pe sezon. Actualul său angajament cu Inter expiră în luna iunie a anului 2026.

Șansele ca Lautaro Martinez să accepte propunerea reprezentanților clubului de pe Giuseppe Meazza sunt extrem de ridicate, în contextul în care jucătorul sud-american, în ciuda mai multor oferte tentante primite în această vară, și-a manifestat dorința expresă de a continua în tricoul lui Inter Milano.

”Sunt deschis să îmi extind contractul. Am discutat cu clubul și sunt foarte fericit la Inter. Sunt interesat să semnez un nou contract cu cei de la Inter”, a declarat Lautaro Martinez, într-o intervenție pentru Sky Sports.

Lautaro Martinez a ajuns la Inter Milano în vara anului 2018, după ce italienii le-au plătit celor de la Racing Club 25 de milioane de euro. În tricoul lui Inter, argentinianul a evoluat în 246 de meciuri, a marcat 112 de goluri și a oferit 38 de pase decisive, în decurs de 6 sezoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: