image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid se cutremură: Un titular vrea să plece; Simte că are nevoie de o nouă provocare

Cotidianul L'Equipe anunţă că Raphael Varane, unul dintre cei mai constanţi şi mai bun fundaşi din lume, vrea să plece de la Real Madrid.

Cel mai important cotidian francez susţine că după ani de succese şi trofee pe Estadio Santiago Bernabeu, Raphael Varane este dispus să încerce o nouă provocare. Mai mult, internaţionalul francez a fost nemulţumit că Real Madrid nu a celebrat cum se cuvine titlul mondial câştigat de Varane cu naţionala Franţei. Spre deosebire de gruparea blanco, marea rivală, Atletico Madrid şi-a sărbătorit campionii mondiali.

Pentru Antoine Griezmann, Lucas Hernandez şi Thomas Lemar, Atletico s-a pregătit special. Campionii mondiali au fost sărbătoriţi atât în cadru intim cât şi în faţa fanilor. Apoi au primit o replică a Cupei Mondiale cu care s-au pozat pe Wanda Metropolitano.

Pe Bernabeu, astfel de gesturi au lipsit, la fel şi susţinerea clubului pentru internaţionalul francez la câştigarea unui Balon de Aur. Pentru Varane, Manchester United era dispusă să ofere acum două veri 70 de milioane de euro, dar principalul susţinător al transferului său, portughezul Jose Mourinho a fost demis de pe Old Trafford.

Citeşte mai mult despre

comentarii: