Preşedintele lui Juve, Andrea Agnelli, are ca obiectiv să transfere "un Cristiano Ronaldo tânăr", aşa cum s-a exprimat acum câteva luni, iar pentru asta clubul piemontez e gata sa renunțe la 120 de milioane de euro, atât cât valorează clauza de reziliere a lui Joao Felix, informează jurnaliștii spanioli. Dacă așa vor sta lucrurile, Benfica va fi nevoită să renunțe la jucător încă din această vară.

Joao Felix, care poate evolua atât pe postul de playmaker, cât și ca extremă, are, în acest moment, 11 goluri și 6 assist-uri pentru Benfica în 28 de meciuri disputate în toate competițiile. Oficialii clubului de pe Da Luz i-au prelungit contractul până în 2023.

Joao Felix, noua senzație a fotbalului portughez, se află și în vizorul granzilor FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Liverpool, Manchester City și Manchester United, însă campioana Italiei pare că a luat fața tuturor.

Tot AS mai notează că Juventus este interesată și de fundașul Ruben Dias, tot de la Benfica, care este evaluat în jurul a 60 de milioane de euro.