image
Sursa foto: Profimedia

Se face: Romelu Lukaku pleacă de la Chelsea! Ce sumă vor încasa londonezii

Romelu Lukaku (30 de ani) urmează să plece de la Chelsea în perioada de mercato a verii.

Belgianul va semna cu AS Roma, acolo unde este așteptat de Jose Mourinho, cel care l-a mai antrenat atât la Chelsea, cât și la Manchester United.

Conform anunțului făcut de jurnalistul Santi Aouna pe Twitter, Chelsea, echipa de care aparține Lukaku, a bătut palma cu AS Roma pentru un transfer sub forma unui împrumut.

Capitolinii le vor plăti londonezilor suma de aproximativ 5 milioane de euro, iar Lukaku va juca pe Stadio Olimpico până la finalul sezonului actual.

Astfel, vârful va bifa cea de-a doua sa echipă din Serie A, după ce a mai evoluat și pentru Inter.

Luna trecută, cei de la Inter au vrut să-l transfere definitiv pe Lukaku, dar a încetat negocierile cu cei de la Chelsea când au aflat că reprezentanții fotbalistului discută în același timp și cu cei de la Juventus. Informația a ajuns și la urechile ultrașilor lui Inter, care au avut o reacție vehementă.

Cei din galeria "Nerazzurri" i-au transmis lui Lukaku că nu mai are ce căuta la echipă, deoarece a pus banii deasupra loialității.

"Nu ne vom mai vedea niciodată din nou, Lukaku. Ne-ai trădat pe toți. Mereu ți-am luat apărarea în momentele dificile, iar acum ne-ai înjunghiat pe la spate.

Te vinzi echipei care oferă cei mai mulți bani după ce ne-ai sărutat emblema. Nu ești bărbat adevărat", au transmis ultrașii, citați pe Twitter de jurnalistul Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: